O nama

Preduzeće “GAS LIDER” d.o.o. osnovano je 2005. godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina opremom za potrebe grejanja, klimatizacije i ventilacije. Gas Lider je zastupnik/uvoznik i distributer renomiranih proizvođača u oblasti termotehničkih instalacija kao što su kompanije Vaillant, Protherm, Viega, Rehau, Salus, Ape, Ferro, Krafter, Oventrop, Watts, uniTEC, Grundfos, Caleffi, Centrometal, Herz, Heimeier, Mitsubishi, Felder, Fornara, itd.

Firmu Gas Lider čini mlada, ambiciozna i dobro organizovana ekipa, koja je intezivno edukovana u zemlji i inostranstvu u obučnim centrima uglednih proizvođača koje zastupa. Pored sopstvenih potencijala koristimo i usluge iskusnih konsultanata iz oblasti energetike i prirodnog gasa, koji su u svojoj praksi realizovali projekte kapitalnih gasovodnih sistema, gasifikaciju industrije i distribuciju gasnih i električnih aparata za domaćinstva. Takođe, pristuni smo i na teritoriji Makedonije preko svoje kompanije Energo Sistem sa sedištem u Skoplju. Pratimo svetska dostignuća u oblasti grejanja i klimatizacije. Pažljivo biramo proizvode kojima proširujemo našu ponudu.

Sedište firme nalazi se na samo par kilometara od Beograda na auto putu Beograd – Niš, isključenje Tranšped. Na teritoriji Vojvodine prisutni smo preko svog distributivnog centra koji se nalazi u Novom Sadu, a takođe smo prisutni i na jugu Srbije preko svog distributivnog centra koji se nalazi u Nišu.

S obzirom da je najbolja refernca svakog preduzeća zadovoljan klijent, zadovoljstvo kupca na vrhu je liste naših ciljeva. Centar naših nastojanja je razvoj uz stvaranje takvog odnosa u kome se Gas Lider može prepoznati i pokazati pouzdanim i dugoročnim saradnikom.

Naše strateško opredeljenje je distribucija kompletnog asortimana iz oblasti grejanja na gas, struju, pelet, kao i vrlo bitne uređaje iz oblasti obnovljivih izvora kao što su solarni sistemi i toplotne pumpe. Adekvatne prezentacije projektantima, trgovcima, izvođačima i krajnjim korisnicima, kao i kontinuirane obuke naših partnera kako u našim prostorijama, tako i u obučnim centrima proizvođača koje zastupamo, takođe su veoma važan segment koji želimo da istaknemo.

tehnicla_podrska

Veoma važan segment našeg delovanja je i mogućnost pružanja tehničke podrške, organizacija edukativnih sadržaja za poslovne partnere i pravovremeno i kontinuirano informisanje poslovnih partnera o svim promenama i inovacijama kako u komercijalnom tako i u tehničkom pogledu.