Dodatne usluge

Kvaliet

Kvalitet

Brendove koje zastupamo nisu samo dokazani po kvalitetu na našem tržištu već su dugi niz godina vodeći po poverenju kupaca i na globalnom nivou. I pored već dokazanog kvaliteta, kanstantno se vrši inovacija i unapređivanje proizvoda i time se prednjači u celosti.

Tehnicka-podrska

Tehnička podrška

Ukoliko imate nekih nedoumica slobodno nas pozovite ili posetite, naša mogućnost da Vam pomognemo nas čini ponosnim, jer znamo koliko je važno imati sigurnu uslugu.

Garancija

Garancija

Garancija je još jedna nama jako bitna stvar, garantni rok za naše proizvode je od 2 pa do 5 god. ( zuavisno od proizvoda). Za neke proizvode postoji i mogućnost produženja garantnog roka za dodathin 3 god ( uz doplatu).

Servis

Servis

Ukoliko imate bilo kakvih problem sa radom naših proizvoda, naša serviserska služba Vam je uvek na raspolaganju. Možemo se pohvaliti da naši serviseri uspešno rešavaju probleme i u garantnom i vangarantnom roku a sve u cilju "zadovoljnog kupca".

Brza-isporuka

Brza isporuka

Još jedna stvar koja nas izdvaja od drugih, to je brza i sigurna isporuka bilo našim vozilima ili kurirskim službama ( o našem trošku).