Salus

SALUS Controls je član The Computime Group Ltd iz Hong Konga, koji je široko poznat po svojim tehnologijama elektronskog upravljanja, istraživačkim i dizajnerskim mogućnostima i proizvodnim uslugama. Zauzima jedinstvenu poziciju u sektorima uređaja, grejanja, klimatizacije, pametne energije i automatizacije zgrada, opslužujući kupce na tržištima trgovine, industrije i potrošača širom Azije, Severne Amerike i Evrope od 1974.

SALUS Controls nudi rešenja za kontrolu grejanja i Smart Home sistema, usredsređuje se na formiranje snažnih odnosa sa kupcima, uzimajući u obzir troškove i efikasnost prilikom kreiranja i izrade proizvoda. Pruža proizvode jednostavne za instaliranje i za upotrebu prema svakom budžetu i vrsti instalacije.

Kompanija gradi čvrsta partnerstva i pruža pouzdana rešenja koja omogućavaju uspeh klijenata. Ima kulturu performansi koja želi brzo i fleksibilno predvideti zahteve kupaca. Ono što je najvažnije, klijentima je ponuđena brza usluga i izuzetna profesionalna podrška.

Misija i vizija kompanije

Kontrolna tehnologija za život: "Naš cilj je da pružimo najbolji kvalitet, uslugu i isporuke, kako bismo ispunili sve potrebe naših kupaca. Da bi podsticali nisku cenu energije za sve, sa tržištem koje ima koristi od naše napredne tehnologije, cilj nam je da revolucioniramo tržišta grejanja i hlađenja za bolju budućnost".