Centrometal

Kroz više od 50 godina iskustva stekli smo višestruko znanje i iskustvo u oblasti projektovanja i proizvodnje grejnih sistema. Naš tim stručnjaka je u stalnom kontaktu sa vama kako bismo prikupili rezultate koji će vam biti obostrano zadovoljstvo. Pažnju posvećujemo kvalitetu naših proizvoda, njihovoj funkcionalnosti i bezbednosti njihove upotrebe. U Centrometal-u, zajedno sa vama i našim proizvodima, doprinosimo globalnim naporima za uštedu energije i brigu o životnoj sredini.

Naša vizija

Proizvodi koji obogaćuju svet u kojem živimo za zadovoljstvo naših korisnika. Ohrabrujući tehnološke ideje i proizvode, doprinosimo pozitivnom razvoju na poslovnom i globalnom nivou.

Naša misija

Želimo biti regionalni lider na tržištu proizvoda za centralno grijanje. Čvrsto verujemo da naša tehnološka rešenja i naše poslovanje mogu doneti pozitivne promene onome što želimo da vidimo na tržištu.

Naše vrednosti

Sigurnost, zdravlje, životna sredina, odgovornost. Ozbiljno shvatamo svoje obaveze prema zaposlenima i društvu. Svojim proizvodima postavljamo tehnološke standarde i brinemo o ljudima i životnoj sredini.